Lidt om mig

Arbejde

Jeg er ansat ved Nordic Processor, som er ejet i fællesskab af IBM (60%) og Nordea (40%). I praksis betyder det, at jeg arbejder for IBM, der driver IT for Nordea. Jeg er pt. Delivery Manager for Nordea Finans, hvor jeg har ansvaret for de IT-services som Nordic Processor leverer til Nordea Finans.

Jeg har tidligere arbejdet som efterskolelærer på Efterskolen Billeshave og på Vestbirk Efterskole

Fritid

Når ikke familien kræver min tilstedeværelse, går min fritid i første omgang med at spille lidt musik i bandet Output, som vel bedst kan katagoriseres som et jazzorkester, selvom det vist ikke er helt dækkende.

Ellers bruger jeg en del energi på at fotografere når jeg kan komme afsted med det.

Endelig forsøger jeg at komme på skiferie mindst een gang om året, selvom det kniber med at få det til at hænge sammen. Heldigvis har jeg efterhånden fået smittet familien med bacillen, så vi er da flere om at længes afsted.

Sites

Punktet “Sites” i top-menuen, dækker over sider jeg som har (eller har haft) noget at gøre med. Udover denne side er det:

Havfiskeklubben Måleren

Havfiskeklubben Måleren startede efter et par ture til det gule rev, hvor skibene var fyldt op med uselskabelige udlændinge. Første side var fra ca. 1999. Denne udgave er kommet til nogle år senere. Den trænger efterhånden til en opdatering.

Min gamle hjemmeside

Jeg har bevaret (skallen) af min gamle hjemmeside, så gamle elever og bekendte kan kigge lidt på, hvad de i sin tid skrev i min gæstebog. Det er ikke den allerseneste version af siden der er bevaret, så enkelte indlæg kan være forsvundet. Der er sikkert også flere af linkene, der ikke længere fungerer. Sådan så internettet ud i 1998.

Slægtsforskning

Mine slægtsdata er endelig er kommet på nettet i en fornuftig udgave. Ikke at kvaliteten af dataene er blevet bedre, der mangler stadig mange kilder, men præsentationen er så meget desto flottere. (NB! slægtsdataene er for tiden en statisk udgave, da jeg har problemer med at få installeret phpGedview).

Anders PiilHovedansvarlig for det, er phpgedview, som er et program der udfra en GEDCOM-fil laver præsentable data til udgivelse på nettet. Desuden ligger der flere billeder og lidt baggrund om nogle af personerne i slægten på min hjemmeside. Desuden har jeg afskrevet en del breve, sendt fra min tipoldefar, Anders Piil, til min oldefar, Jens Piil.

Der er kun data for nulevende personer tilgængelige på siden, men hvis man har en legitim interesse i disse data, kan man jo prøve at spørge mig.

Claus Piil, som jeg ikke er i familie med, har samlet links til forskellige grene af Piil-navnet på sin hjemmeside.

Output

Bandet jeg spiller i. Vi spiller mest for egen fornøjelses skyld, og er derfor kun sjældent ude at spille, men vi øver hver mandag, og hygger os fint med det. Også Outputs side er jeg webmaster for.

Diverse

Under denne overskrift, gemmer der sig småting jeg har bikset sammen, eller blot gjort tilgængeligt på nettet – mest for egen fornøjelses skyld.

Langå Kommunes Turistbrochure

I firserne udgav Langå kommune en turistbrochure, som var overordentligt dårligt oversat. Faktisk så dårligt at det er blevet til stor humor.

Fultons konditionsfaktor

Fultons konditionsfaktor er en rettesnor for, hvornår laksefisk er i god kondition – og dermed hvornår de er gode spisefisk. På siden kan man regne konditionsfaktoren ud, hvis man kender fiskens vægt og længde. Hvis man kun kender een af faktorerne, kan man få at vide, hvor stor den anden skal være, for at fisken har en konditionsfaktor på 1.

Fluebindingsmøbler

Denne side har jeg lavet, fordi jeg søgte inspiration til at indrette min egen fluebindingsplads. Jeg spurgte om hjælp i en af de internationale nyhedsgrupper, og lovede til gengæld at gøre resultaterne af mine anstrengelser tilgængelige på nettet.

Skriv et svar