Ringen er stadig væk

Posted by:

Min vielsesring er stadig bortkommet. Jeg har også i dag gennemrodet huset, løftet på alting i håb om at jeg i distraktion – for første gang – skulle have taget den af og lagt den et sted. Sandsynligheden taler stadig for at den faldt af under fiskeri.

Nå, nu er vi i hvert fald flere til at lede efter den. Jeg klagede min nød på danmarks bedste lystfisker-forum, så nu er vi nogle der nok skal holde øje med ...

Læs mere →
0

Slankekures ulyksagligheder

Posted by:

Her sidste sommer tænkte jeg: “Nu kan det være nok”. Efter i mange år at have vejet omkring 85 kilo, var vægten i de sidste fire år stille og roligt kravlet op på 107 kilo.

Det var åbenbart for meget at holde op med at ryge, skifte job fra et aktivt til et stillesiddende med uregelmæssige arbejdstider og samtidig være ude af stand til at dyrke idræt pga. et ødelagt knæ. Alle tre ting skete inden for 14 dage, og kostede ...

Læs mere →
0

Når Forandringens vinde blæser

Posted by:

Analogier er farlige. Den mest kendte er sammenligningen mellem biler og IT-verdenen. Den brændte Bill Gates sig kraftigt på.

På min arbejdsplads har min personalechef (jeg kan ikke huske det seneste buzzword, der har erstattet hans titel) forsøgt at indføre en analogi, der skulle motivere til at tage forandringer som en udfordring, fremfor at tænke konservativt – eller tænke i det hele taget.

Da jeg blev ansat i år 2000, lå mit job rent fysisk i Fredericia. Det flyttede hurtigt til ...

Læs mere →
2