Lukketid

Posted by:

Det ser ud til at slagteriet i Ringsted nu lukker. Alt det politiske med løndiskussioner og flytning af arbejdspladser til lavtlønslande er hørt før – og hænger forøvrigt også som en skygge over min arbejdsplads. Men det er nu på et mere personligt plan at lukningen triggede dette indlæg.

Min oldefar var nemlig den første direktør på Ringsted Andelsslagteri, som dengang lå inde i byen. Han blev ansat som 23-årig i 1898, så det er ved at være et stykke tid ...

Læs mere →
0

Flyskræk

Posted by:

Forleden da det projekt jeg arbejder i havde workshop i Danmark, drillede svenskerne en af deres egen lidt med hans svage flyskræk. Jeg lyttede ikke rigtig efter men fik dog fat i at de fortalte om, hvordan man nogle gange må lave en fly-over ved landingen, fordi flyene lander så tæt at de ikke altid når væk fra landingsbanen inden det næste fly skal lande.

Sjovt som nogle ting der dukker frem i bevidstheden har det med at banke på nogle ...

Læs mere →
0

Jul i Holme-Olstrup

Posted by:

Jeg kom ved et uheld til at køre gennem Holme-Olstrup i går, efter at have været tvangsindlagt til den værste gang varm luft, jeg har været vidne til siden IT-boblen brast.

Byen, som er et hul med en forlystelsespark, lider af den vildfarelse at den – pga. af en julekalender i TV – er Julemandens by, hvilket bla. blev fejret med en gigantisk oppustelig plastikjulemand, og ved dækcenter ønskede de alle gode hjul. Ved julemandens butik var der ...

Læs mere →
2