Finanskrise

Posted by:

Kaupting-reklamePå vej hjem fra efterårsferie faldt jeg over denne reklame i Scanorama:

At Kaupthing, our internal stuctures have been specifically designed to deliver swift and efficient decisions

Gad vide om en af disse hurtige og effektive beslutninger var at bringe denne reklame samtidig med at banken blev nationaliseret?

Læs mere →
0

Don’t feed the trolls

Posted by:

Ind imellem dukker der i nettet en troll op. Det er – meget kort fortalt – en person der udelukkende poster indlæg for at provokere. Det bedste middel mod den slags, så jeg første gang i Image Scandinavias (nu Tiscali) interne nyhedsgrupper, postet af Martin Østerberg, som altid er god for en sproglig finurlighed.

Lidt efterforskning har vist at det – vist nok – er en Weasel, der er ophavsmanden til forklaringen. Første gang den optræder på usenet er i hvert ...

Læs mere →
1

Bibelen og homoseksuelle

Posted by:

Følgende fik jeg tilsendt af en god ven (Martin Østerberg), der altid er klar med et godt link med en ny – ofte dobbeltydig – vinkel på tingene. Denne her er dog klar nok.

Han havde helst set mig bruge den i virkelig situation, og den har Dansk Bibel-Institut, Evangelisk Luthersk Missionsforening, Fællesskabet for Kirkelig Fornyelse, Kirkelig Forening for den Indre Missions i Danmark, Kirkelig Samling om Bibel og Bekendelse, Kristeligt Forbund for Studerende, Luthersk Missionsforening og Menighedsfakultetet serveret på et ...

Læs mere →
0