Sådan sgu…

Posted by:

Idag var der juleafslutning på mellemstes skole.

Inspektøren gjorde sit til at holde ethvert optræk til julestemning på afstand, ved at bede folk om endelig ikke at klappe ved optrædener, før de var helt færdige. Da så skolekoret kom godt igang med “Kender i den om Rudolf…” greb stemningen alligevel salen og der blev klappet i takt til omkvædet.
Inspektøren greb selvfølgelig ind og belærte os endnu engang om ikke at lade os rive med af den gode stemning.

Sidste nummer på ...

Læs mere →
0

Kedsomhed?

Posted by:

Her i hjemmet har vi tit talt om at have en udlænding boende i en periode. Mit motiv kunne jo være noget med at lære lidt sprog eller en ny kultur at kende. Mellemste har åbenbart en lidt anden opfattelse af formålet. I hvert fald spurgte hun til aften: “Skal vi ikke snart have en afvekslingsstudent?”

Vi har forøvrigt endnu ikke snakket om hvilket køn en evt logerende skulle have.

Læs mere →
0

Livsmottoer

Posted by:

Lisa har som livsmotto at: “Hvis det du plejer at gøre ikke gør godt, så prøv at gøre noget ANDET!”. Den slags har aldrig sagt mig meget. Ligesom diverse chef-mantraer kræver den slags som regel en sammenhæng for at give mening, og når omstændighederne ændres, ender de tit med at blive direkte latterlige. Et eksempel kunne være den med vindmøllerne.

Selv har jeg ikke et ordentligt forslag til livsmotto, men jeg har da brugt følgende signatur, de gange det ...

Læs mere →
0

Aflad

Posted by:

På vej ind i Holbergarkaden i Sorø, blev jeg antastet af den vel nok ringeste gadesælger jeg nogensinde har været ude for, men da solen kun skinnede udenfor arkaden, lod jeg mig overtale til at lytte lidt til ham. Det blev det ikke bedre af, men han solgte et produkt som jeg længe har syntes jeg burde købe.

Hvor meget mit bidrag reelt hjælper, ved jeg ikke. Jeg har ingen illusioner om at det ændrer verdenen. I forhold til hvad ...

Læs mere →
0

Nutidens unge…

Posted by:

…fejler skam ikke noget.

Pigen vi var til konfirmation hos i går, hedder idag på Messenger: “Hulk, hulk, hulk. Gaaaal en dejlig konfirmation, med alle de dejlige ord.”

Det var ikke gaverne der var det vigtigste, men ordene. Ikke fordi hun ikke blev glad for den bærbare hun fik af sine forældre. Det gjorde hun, også så tårer fik frit løb, men alligevel var det bare en positiv sidegevinst. Det vigtige var talen fra hendes far, (fællessangen)sangen fra hendes mor og sangen ...

Læs mere →
0

Stilfuldt webdesign

Posted by:

Det kan være en underholdning i sig selv at følge hvilke reklamer Google Adsense finder på at vise.

Ind imellem dukker denne her op på piil.org:

Stilfuldt webdsign

Opnå et professionelt førstehånds indtryk med et stilrent webdesign.

www.ab-pc.dk

Bortset fra at “førstehånds indtryk” er en FIDUSO, så virker det ikke alt for stilfuldt at siden man får giver “403 Forbidden – You don’t have permission to access / on this server.” I det mindste er den da meget simpel. ...

Læs mere →
0

De glade tressere

Posted by:

Yngste er syg og har hovedpine, så hun ville gerne have læst sine lektier op. Det invilgede jeg i (efter også lige at have hentet ikke en, men to sodavandsis på tanken, som lige netop var dem der ville kunne helbrede hende). Det har jeg ikke fortrudt. Familien er nu ved at være færdig med at grine af citater som:

Hønsestrik var politisk strikning lavet af garnrester og inspireret af folkekulturer. At strikke var en manifestation af gammel kvindelig kunnen. Produktet ...

Læs mere →
0