boligrobotten.dk

En af mine arbejdskolleger har i sin fritid udviklet en site, der skal hjælpe boligsøgende med at bytte bolig, og på den måde kompensere for at boligmarkedet er gået næsten i stå. På den måde kan man være heldig at finde en ligesindet, så man kan komme udenom stavnsbåndet. Sitet er både uafhængigt, gratis og reklamefrit. Her præsenteres det med hans egne ord:

Jeg har de sidste par måneder, arbejdet på et projekt ved siden af mit normale arbejde, og nu er jeg endelig klar til at lancere: www.boligrobotten.dk.

Med krisen på boligmarkedet, er mange boligejere reelt stavnsbundet til deres bolig. For boligejeren er det nemt at finde drømmeboligen, men hvad hjælper det, hvis man ikke kan få solgt sin bolig? www.boligrobotten.dk er en ny mulighed på Internettet, der bringer køber og sælger sammen til en mulig byttehandel. Boligrobotten er gratis, uforpligtende og uafhængig.

Du kan læse meget mere på www.boligrobotten.dk og http://www.pressesystemet.dk/Default.asp?id=2464

Så nu mangler der “bare” nogle brugere, som vil tilmelde sig Boligrobotten. Da jeg ikke har særlig mange millioner at poste i en markedsføringskampagne, må jeg derfor nøjes med “mund til mund” metoden som min vigtigste markedsføringsmiddel.

Årgang 1966. Arbejder med IT, tidligere efterskolelærer. Fritid: Golf, Basket, musik og alt for meget mere.